Cautare

5020 de rezultate pentru "accidente rutiere 2008" (2.63 secunde)
Am comparat declaratiile de avere din decembrie 2008 cu cele din iunie 2009, disponibile pe pagina de internet a Senatului Romaniei.
Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre Andrei Valentin Sava, deputat in Parlamentul Romaniei (legislatura 2008-2012), a infractiunii de fals un declaratii. ... 54/1596/15.12.2008 si nr.
Strategia de restructurare a siderurgiei romanesti, elaborata de Ministerul Economiei si Comertului (MEC) si convenita cu Uniunea Europeana, prevede ca pana in 2008 sa fie dati afara 8.500 de angajati din industria siderurgica.
Dupa cum se stie, Comisia Europeana a trimis autoritatilor romane o scrisoare, in 9 iulie 2008, in care anunta sistarea platilor pentru programul SAPARD pe anul 2008, fiind vorba de aproximativ 200 de milioane de euro, din cauza unor deficiente ale sistemului de management si control.
În 2008 s-au înregistrat la notarii publici doar tranzactii imobiliare între rude (donatii, preluari de locuinte cu acte de întretinere).
În 2008 s-au înregistrat la notarii publici doar tranzactii imobiliare între rude (donatii, preluari de locuinte cu acte de întretinere).
Staff-ul societatii propune AGA sa nu acorde dividende pentru 2008.
Cel mai bine platit doljean este din Craiova si a obtinut in anul 2008 un venit de 645.077 de lei, adica putin peste 13.000 de euro pe luna, dintr-o firma care are ca obiect principal de activitate "ingineria si consultanta tehnica", potrivit datelor furnizate de Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
Traficul de marfuri prin portul Constanta insumeaza 57,0 milioane tone in anul 2008 si este cu 8,1% mai mic decat in anul 2007.
Retinerile suportate de angajat si angajator, respectiv contributii sociale si impozite, reprezentau anul trecut 43% din costul cu forta de munca, in urcare de la circa 41,5% in 2008, Romania fiind printre statele UE cu cele mai ridicate sarcini fiscale, alaturi de Slovenia si Suedia, potrivit INS.
Problema nu e deloc simpla, preturile produselor alimentare sau a celor energetice pot fluctua (ganditi-va la evolutia petrolului in 2007-2008 cat si a celorlalte marfuri-crestere la stele si cadere apoi la subsol) in vreme ce salariile si pensiile odata majorate nu mai pot fi diminuate fara convulsii sociale majore.
De altfel, directorul Arhivelor Nationale este de parere ca cel putin una dintre solutiile propuse va rezolva si problema sediului unei alte institutii subordonate Ministerului Administratiei si Internelor, si anume a Serviciului Politiei Rutiere Constanta, plimbat in ultimii ani prin mai multe locatii.
Autoritatile romane vor sa dezvolte transporturile pe rauri, in contextul in care la nivel european este una dintre solutiile la presiunea crescanda exercitata de transporturile rutiere si feroviare, a declarat Traian Basescu, citat de Mediafax, la conferinta paneuropeana de transporturi pe cai navigabile interioare, desfasurata la Palatul Parlamentului.
Problema o constituie proasta amplasare a intrarii supermarketului, din cauza clientilor fiind provocate adevarate ambuteiaje rutiere. ... Pe langa aceasta, numarul accidentelor rutiere, de cele mai multe ori datorate vitezei, au crescut drastic.
În cazul fericit în care automobilele sunt înmatriculate în România, tot dureaza câteva zile pâna când parvin informatiile de la Biroul Politiei Rutiere privind proprietarii.
Furnizorii ale caror bunuri divizibile sunt distribuite prin utilizarea retelei de drumuri publice din Romania au obligatia sa aiba in dotare, in punctele de incarcare, instalatii de cantarire a vehiculelor rutiere.
Decizia Ministerului Transporturilor de a aduce modificari contractului colectiv de munca, pare sa nemultumeasca angajatii Autoritatii Rutiere Romane, in conditiile in care noile reglementari le interzice specialistilor ARR sa fie asociati sau administratori la firme de transport, sa predea cursuri pentru atestate de transport sau sa aiba scoli de soferi.
El a adaugat ca secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Eusebiu Pistru, directorul general al Autoritatii Rutiere Romana, Iancu Craciunoiu, si directorul Directiei Generale de Transporturi Rutiere din cadrul ministerului de resort, Sorin Sarbu, reprezinta un grup de interese pentru firmele de transport neautorizate.
Domeniile cele mai tentante pentru investitorii chinezi sunt cel energetic si cel al infrastructurii rutiere, potrivit unei informatii transmise de Ministerul Economiei la solicitarea HotNews.ro.
La solicitarea ZF, CNADNR a trimis rezultatele recensamantului general al circulatiei rutiere, realizat in 2010.
google-analytics.com